Storebjørn

Kristofferskolens klub “Storebjørn” er et fritidstilbud for eleverne i 4. – 6. klasse. Vi har til huse i et fint femkantet hus tæt op ad skoven med tilhørende sheltere, bålhytte mm. Vi har åbent dagligt fra kl 12.40 til kl 16.30, fredag dog kun til kl 15.00. Der er et dagligt økologisk eftermiddagsmåltid. Storebjørn holder lukket i hele sommerferien.

Klubbens hverdag  er i høj grad bygget op omkring projekter, som løber som et tema gennem børnenes leg. Vi begynder året i Vikingernes tegn, hvor vi holder markeder iført vikingetøj, slås med stave, holder byråd og meget andet. Det kulminerer i en udendørs overnatning med vikingemad, natløb osv.
Senere på året laver vi julemandens værksted, hvor vi producerer ting til skolens basar, f.eks.  træskeer, origamiæsker og honninghjerter. Om foråret er der Olympiade med sæbekasseløb, skiløb (hvis vejret er til det), ringridning i trillebør og meget andet.

I Storebjørn er der liv og glade dage, ingen computere eller mobiler, men masser af frisk luft, gode legekammerater og mange forskellige aktiviteter, holdt i skolens ånd:
Vi satser på udeliv med naturoplevelser og mad over bål, lege og sport, som styrker det sociale fællesskab, håndværk og håndarbejde med kvalitet og gode materialer, der inspirerer til fordybelse.